MARKETINGSTAGE ROTTERDAM

Een stage waar je écht leert hoe social media marketing in elkaar zit? Waar je mee kunt kijken naar Google Ads campagnes, SEO, social ads en meer? Een stage waar je vol voor wordt aangezien, fijne begeleiding krijgt en waarbij je ook nog lol kunt maken binnen een tof team? Top!

Miss Business is doorlopend op zoek naar fulltime (32 – 40 uur) stagiaires die passen bij onze diensten en visie en relevante, leuke werkervaring willen opdoen en dus actief willen meewerken bij Miss Business.. Dus als jij een opleiding doet in de richting van marketing, media, online design, business of iets anders dat past, dan ben je van harte welkom voor een marketingstage. Check de details hieronder and we will talk to you soon!

 

WIE.

Miss Business zoekt een enthousiaste en leergierige fulltime stagiaire, die weet wanneer er serieus gewerkt moet worden en wanneer we tijd hebben om even lekker te ouwehoeren. Je doet een HBO-opleiding in de richting communicatie en marketing of een studie waarin dit een belangrijk onderdeel is. Je weet hoe je uitstekend Nederlands schrijft en spreekt en bent representatief. Je hebt gewoon zin om alles te leren over ons vak en bent niet bang om hulp te vragen als je er even niet uit komt.

SKILLS DIE FIJN ZIJN.

Vloeiend Nederlands
Basiskennis van social media
Opleiding die passend is

WAT.

Bij Miss Business draait alles om social media, online marketing, websites, animatievideo’s, Google adwords, persberichten en meer. En daar gaan we je intensief kennis mee laten maken. Je bent proactief en denkt creatief en enthousiast mee in content, campagnes en acties voor onze klanten en gaat ook zelfstandig aan de slag om passende content, artikelen en blogs te bedenken en te schrijven. Natuurlijk ga je mee naar klanten om in real life te leren over doelgroepen, marketing en hoe dat om te zetten in business.

NOG MEER INFO.

Pojectmanagement
Communicatie
Teamplayer
Klantbezoeken
Rapportages maken
Fijne programma's

HOE.

We vinden het belangrijk dat je echt leert en je stage als nuttig en plezierig ervaart. Daarom helpen we je om de kneepjes van het vak te leren en houden we je leerdoelen helder. Verder krijg je een fijne werkplek met leuke collega’s, in hartje Schiedam. De radio staat altijd aan en meezingen met het foute uur is toegestaan. De Nespresso mag je onbeperkt gebruiken en met regelmaat proosten we op van alles. Tot slot word je onderdeel van Miss Business, het leukste online marketingbureau van Schiedam en omstreken!

DIT ZIT ERBIJ.

Stagevergoeding
Supertof team
Bedrijfsuitjes
Doorgroeien
Laptop en mobiel

WIL JE SOLLICITEREN? TOF!

We zien je interesse in de functie van marketingstagiaire in Rotterdam graag tegemoet en proberen je reactie zo snel mogelijk te beantwoorden. Wat we belangrijk vinden om direct te vermelden: let alsjeblieft op de zaken die we specifiek vragen. In dit geval geldt bijvoorbeeld dat we niet op zoek zijn naar een parttime (< 32 uur per week) stagiaire of stagiaires die alleen een afstudeeronderzoek willen doen.