miss business online marketingbureau
miss business online marketingbureau

ONLINE MARKETING MET FLAIR. VAKKENNIS. RESULTATEN.

Bij Miss Business, het online marketingbureau in Rotterdam, werkt een vakkundig team op hakken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Het maakt niet uit of jij een MKB-er bent, die een volwaardige marketingafdeling buiten de deur zoekt, of dat je directeur/ manager bent bij een corporate die een gedreven bureau zoekt voor een marketingcampagne die impact maakt.

Bij Miss Business vind je verschillende specialisaties die jouw merk of bedrijf verder helpen. Welke diensten we ook voor je uitvoeren, je weet altijd zeker dat je met Miss Business een enthousiast vakteam binnenhaalt dat werkt voor jouw merk alsof het ons eigen merk is.

Wat er voor nodig is om jouw bedrijf of merk te laten groeien, hangt af van je doelgroep. Wij bereiken ze daar waar ze zitten en zorgen dat ze gekieteld worden. Hoe we dit voor jou gaan aanpakken? Kom een kop koffie drinken bij het leukste marketingbureau in Rotterdam.

Social media marketing
Social advertising
Google advertising
Emailmarketing & Blogs
Zoekmachineoptimalisatie

ONLINE MARKETING.

Echte resultaten boeken online kan alleen met ijzersterke online marketing. Als online marketingbureau met Rotterdamse flair, vinden wij het een sport om online in alle hoeken en gaatjes te zoeken naar jouw klant. We willen weten waar we jouw klant kunnen vinden en hoe we ze moeten kietelen.

Dat doen we vakkundig en met enthousiasme en we zetten alleen de middelen in die zin hebben. Zo levert jouw online marketing het beste resultaat tegen de meest interessante investering.

BRANDING.

Waar branding ooit begon als een familiewapen of logo, is het nu veel meer omvattend. Om je merk of bedrijf met een heldere, aantrekkelijke identiteit in de markt zetten, is branding van A tot Z nodig. En dan begint er een heel verhaal over kernwaarden, usp’s, identiteit en merkgevoel. Originaliteit is daarin belangrijk. Goede branding = goede business. Bad branding = slechte business. Daarom helpen wij jou met branding die je merk tot leven brengt.
Brandingsessies
Logo's & Huisstijlen
Personal branding
Employer branding
Corporate identity
Websites
Webshops
SEO
Copywriting
Fotografie

WEBDESIGN.

Een goede website laten maken is de beste eerste stap naar booming business en wij doen het met veel plezier voor je. We zijn dol op de woorden Googleproof, seo-technisch, responsive design en een lust voor het oog. 

Onze focus ligt altijd op het doel dat jij hebt met jouw bedrijf en we weten dat als geen ander te vertalen in een website of webshop die goed vindbaar is, er lekker uitziet en vlot wegleest, zonder het hart van jouw bedrijf te verliezen. 

CAMPAGNES.

Het maakt niet uit welk probleem je wilt oplossen of welk doel je wilt behalen; een marketingcampagne is your hero. Krappe arbeidsmarkt en snel goed personeel nodig? Tijd voor een personeelscampagne. Nieuw bedrijf openen en last minute zoveel mogelijk bekendheid en zichtbaarheid? Dat wordt een lanceringscampagne. Nieuw merk groots de markt inzetten? Tijd voor een bruisende marketingcampagne.

Er is geen doel te bedenken dat je niet kunt behalen zonder een marketingcampagne van Miss Business.

Marketingcampagnes
Personeelscampagnes
Evenementencampagnes
Online & offline
B2B & B2C

Zo werkt het leukste online marketingbureau in Rotterdam.

01.

rotterdamse flair.

Wij houden van ‘niet lullen, maar poetsen’ en pakken graag door. Toch luisteren we graag aandachtig naar jou als opdrachtgever en vinden we jouw doelgroep het meest interessant.

02.

lekker creatief.

Marketing moet bruisen, onderscheidend zijn en jouw doelgroep een kriebel in de buik geven. Daarom trekken wij alles uit de kast om creatieve campagnes te bedenken.

03.

echt betrokken.

Als opdrachtgever word je onderdeel van de Miss Business-familie. Daar zij wij trots op en die band koesteren we dan ook. We werken voor jou alsof het ons eigen bedrijf is.

04.

vakvrouwen 2.0.

Niets verandert zo snel als de wereld van online marketing. Dat combineren we graag met onze aangeboren nieuwsgierigheid. Onze vakkennis is altijd up to date en ready to rumble.

01.

rotterdamse flair.

Wij houden van ‘niet lullen, maar poetsen’ en pakken graag door. Toch luisteren we graag aandachtig naar jou als opdrachtgever en vinden we jouw doelgroep het meest interessant.

02.

lekker creatief.

Marketing moet bruisen, onderscheidend zijn en jouw doelgroep een kriebel in de buik geven. Daarom trekken wij alles uit de kast om creatieve campagnes te bedenken en uit te voeren.

03.

echt betrokken.

Als opdrachtgever word je onderdeel van de Miss Business-familie. Daar zij wij trots op en die band koesteren we dan ook. We werken voor jou alsof het ons eigen bedrijf is.

04.

vakvrouwen 2.0.

Niets verandert zo snel als de wereld van online marketing. Dat combineren we graag met onze nieuwsgierigheid. Onze vakkennis is altijd up to date en ready to rumble.

ZIN IN

EEN BAKKIE?

Laat je nummer achter, dan bellen we je. Natuurlijk mag je ons ook bellen op 0103074125.