It’s nice to see you!

WIJ ZIJN MISS BUSINESS

Wij zijn Rotterdamse marketingnerds op hakken en onderscheiden ons als marketingbureau door ècht klantencontact. We denken vanuit jouw schoenen en lopen altijd een stap harder dan afgesproken. Wij krijgen een kick van creatieve content, scorende websites, magnifieke marketing en resultaten die ervoor zorgen dat je ons niet meer nodig hebt. Wij zorgen dat jouw marketing en online business professioneel geregeld is, groeit en nieuwe klanten oplevert. Sterker nog: we maken fans van ze, met passie en creativiteit.

Marketingnerd & Eindbazin

Tara Boxman

Tara is het opperhoofd bij het marketingbureau Miss Business. Ze houdt van goede koffie, drinkt die graag met klanten, viert elk succesje met bubbels en vindt dat vrouwen en marketing een top-combinatie zijn. Ze heeft jarenlange commerciële marketingervaring op directieniveau en helpt elk bedrijf aan meer business.
Bruisende Online Marketeer

June van Noordennen

June is het creatieve en analytische brein op kantoor en zorgt dat elk online middel zo wordt ingezet dat het meeste resultaat wordt behaald. Ze is dol op lekker eten en vertelt je in haar Rotterdamse blog alles over de beste plekjes voor wining en dining in 010. Ze drinkt geen koffie, maar zet het met liefde voor klanten die binnen komen.
Creatieve taalnerd en websitewizard

Lieve van der Meer

Lieve is een creatieve taalnerd die leeft van lijstjes. Ze creëert de meest uiteenlopende content voor alle soorten klanten, aan de hand van haar to-do-lijstjes. Ze is een steeds meer ervaren WordPress-Wizard aan het worden, gaat voor blije klanten en kickt op keurige maandelijkse rapportages. Ze vindt je leuk als je lacht om haar niet-grappige grapjes.
Online marketeer met flair

Gigi Halley

Gigi gaat voor het complete marketingplaatje bij Miss Business en duikt graag in de wondere online-wereld. Ze wordt gelukkig van een goed gevulde social feed en een opgeruimd bureau. Waarvoor mag je haar storen als ze druk aan scrollen is? Voor een wandeling met haar hond en een cappuccino met de perfecte schuimlaag.
Officemanager & marketeer

Emmy Schrijn

Emmy is de relaxte duizendpoot die voor een stevige basis op kantoor zorgt. Van officemanagement tot creatieve sessies, als vliegende keep zorgt zij dat alles op rolletjes loopt. De rolletjes bindt ze ook graag onder als ze gaat rolschaatsen met haar gezin. De misses dragen haar op handen.