marketingbureau miss business
marketingbureau miss business

WIJ ZIJN VAKNERDS. BRUISEND. ANDERS. TROTS. CREATIEF. ROTTERDAMS. WIJ ZIJN JOUW MARKETINGBUREAU.

Je bedrijf zichtbaar maken en houden in een wereld waarin je klant overspoeld wordt met informatie via allerlei kanalen, is geen kattenpis. Dat vraagt om een creatief en vooral slim marketingbureau met een nuchtere Rotterdamse flair.

Bij Miss Business zit zo’n team van Rotterdamse marketingnerds. Wij nemen jouw marketinguitdaging stevig vast en zorgen er met ons voltallige marketingbureau voor dat jouw bedrijf, merk of campagne resultaat gevend de wereld in geslingerd wordt. Niet met wollige marketingtaal en vakjargon, maar lekker duidelijk, passend bij je doelgroep en bruisend van de creativiteit en vakkennis.

Die vakkennis is onmisbaar. Online marketing verandert razendsnel en wij volgen die ontwikkelingen op de voet en verbreden onze kennis. Zo haalt Miss Business voor jou de euro’s binnen. Omdat online marketing via een marketingbureau niet draait om een mooie post, aantrekkelijke website of meer advertenties, maar om een slimme strategie, gecombineerd met tomeloze creativiteit.

Je bedrijf zichtbaar maken en houden in een wereld waarin je klant overspoeld wordt met informatie via allerlei kanalen, is geen kattenpisDat vraagt om een creatief en vooral slim marketingbureau met een nuchtere Rotterdamse flair.

Bij Miss Business zit zo’n team van Rotterdamse marketingnerds. Wij nemen jouw marketinguitdaging stevig vast en zorgen er met ons voltallige marketingbureau voor dat jouw bedrijf, merk of campagne resultaat gevend de wereld in geslingerd wordt. Niet met wollige marketingtaal en vakjargon, maar lekker duidelijk, passend bij je doelgroep en bruisend van de creativiteit en vakkennis.

Die vakkennis is onmisbaar. Online marketing verandert razendsnel en wij volgen die ontwikkelingen op de voet en verbreden onze kennis. Zo haalt Miss Business voor jou de euro’s binnen. Omdat online marketing via een marketingbureau niet draait om een mooie post, aantrekkelijke website of meer advertenties, maar om een slimme strategie, gecombineerd met tomeloze creativiteit.

DE GEZICHTEN ACHTER DAT MARKETINGBUREAU.

tara boxman miss business

Tara Boxman.

Directeur

daisy konijnendijk

Daisy Konijnendijk.

Projectmanager & Online marketeer

eliza agten

Eliza Agten.

Projectmanager & Google-specialist

Liselotte Verwilst Miss Business

Liselotte Verwilst.

Projectmanager & Online marketeer

Zuhal ozcan

Zuhal Özcan.

Web – en UX-Designer

nikki struwer

Nikki Struwer.

Jr. online marketeer

lincy van der spek

Lincy van der Spek.

Jr. online marketeer

Kimberly de schepper

Kimberly de Schepper.

Jr. online marketeer

Tara van der Graaf Miss Business

Tara van der Graaf.

Jr. online marketeer

Yarah Boxman Miss Business

Yarah Boxman.

Administratief medewerker

ONZE MAATSCHAPPELIJKE ROL ALS MARKETINGBUREAU.

Wat doe je als je erachter komt dat je kind diabetes type 1 heeft en voor de rest van zijn of haar leven insuline moet spuiten? Je moet eerst even ademhalen, van de schrik bekomen en daarna begint er een intense reis.  Stichting Kinderdiabetes helpt ouders, jonge kinderen en jongeren door buddy’s, een community en speciale vakanties voor kinderen met diabetes. Enorm welkom, omdat diabetes type 1 bij kinderen een onderschatte aandoening is, met veel impact op het hele gezin.  Miss Business is de trotse marketingsponsor van Stichting Kinderdiabetes.

Elke twee minuten overlijdt er ergens ter wereld een vrouw aan baarmoederhalskanker. Een gekmakend idee als je beseft dat de eerste foute cellen simpel kunnen worden opgespoord door een simpele fles azijn en een wattenstaafje.

The Female Cancer Foundation zet zich wereldwijd in door voorlichting te geven en artsen wereldwijd op te leiden om baarmoederhalskanker in een vroeg stadium op te sporen en te behandelen.

Miss Business support de foundation door de elke nieuwe opdrachtgever een fles FCF-azijn te geven.

In Nederland worden er jaarlijks zo’n 1500 jonge vrouwen tot 20 jaar moeder. Zij maken de stoere keuze om voor hun kindje te willen zorgen en zetten daarmee bijzondere, maar ook ingewikkelde stappen naar hun volwassen leven. Met die keuze lopen ze tegen verschillende uitdagingen aan, waaronder de invloed en meningen van mensen in hun omgeving. 

Met de Tienermoeder-van-het-jaar-verkiezing worden jonge moeders in een positief daglicht gezet.

Miss Business is initiator en hoofdsponsor van deze verkiezing en de campagne er omheen.

KENNIS

MAKEN?

Laat je nummer achter, dan bellen we je. Natuurlijk mag je ons ook bellen op 0103074125.