CAMPAGNES DIE LANCEREN. DIE VINDEN. DIE BEREIKEN.

Een marketingcampagne is altijd een goed idee. Een marketingbureau inschakelen die alle expertise in huis heeft? Een nog beter idee. Er is geen enkele uitdaging die je niet kunt oplossen met een marketingcampagne.

Krappe arbeidsmarkt en snel goed personeel nodig? Tijd voor een personeelscampagne. Nieuw bedrijf openen en last minute zoveel mogelijk bekendheid en zichtbaarheid? Dat wordt een lanceringscampagne. Nieuw product lanceren en zo snel mogelijk de branding, website, marketingstrategie en uitvoering rond? Hoppa, complete marketingcampagne.

En laat Miss Business nou echt alles uit de kast trekken om sterke marketingcampagnes te lanceren. Wij focussen op een totaalplaatje dat van A – Z klopt en zorgt voor een groot bereik, een betekenisvolle impact en daarmee een spetterend resultaat. 

01.

doelen.

Elke marketingcampagne heeft een ander doel. Voor we starten brengen we dat in kaart, samen met de deadline, waarop de resultaten behaald moeten zijn. We love deadlines!

02.

doelgroep.

Voor wie gaan we deze marketingcampagne inzetten? We stellen secuur vast wie de doelgroep is, waar hun pijn zit en hoe we daarop in gaan spelen. We willen ze triggeren.

03.

middelen.

Welke middelen zijn nodig om de doelen te bereiken? Van logo’s tot video’s, van websites tot social ads, van Google campagnes tot TikTok, we zetten alles in dat logisch is en past.

04.

resultaten.

Gedurende de looptijd van de campagne monitoren we de resultaten. We analyseren, vergelijken, optimaliseren, verbeteren en pakken door. Alles voor het beste resultaat!

01.

lanceren.

Een website moet allereerst een lust voor het oog zijn.. Daarom maken we een passend, aansprekend en creatief design. Zo voelt een bezoeker zich direct tot jouw merk aangetrokken.

02.

vinden.

Foto’s, video’s, titels en teksten moeten raken. Daarom zorgen we voor professionele content en calls-to-action die jouw websitebezoekers tot actie aanzetten.

03.

bereiken.

Of jouw websitebezoeker nou op een 20-jaar oude computer surft of op de allernieuwste smartphone, wij zorgen ervoor dat iedereen jouw website correct kan zien.

04.

verkopen.

Jij wilt dat bezoekers jouw bedrijf zoeken, maar vooral makkelijk vinden. Wij zorgen daarvoor door teksten, afbeeldingen en video’s te voorzien van de juiste zoektermen en technieken.

marketingcampagne rotterdam

Nikki Struwer - Online Marketeer

'Investeren in slimme marketingcampagnes met een gedegen strategie zorgt bij B2B bedrijven voor 3 x snellere omzetgroei. Bij B2C bedrijven ligt dit zelfs op 5 x.'

'Marketingcampagnes helpen aloude uitdagingen, zoals personeelstekorten en weinig connecties in de media, snel op te lossen.'

KLAAR VOOR

EEN CAMPAGNE?

Laat je nummer achter, dan bellen we je. Natuurlijk mag je ons ook bellen op 0103074125.