Lanceringscampagne Moving Wishes - Miss Business Marketingbureau

DE LANCERING VAN MOVING WISHES

Moving Wishes is het kersverse bedrijf van Dasja Tiemens en Annika Maliepaard. Zij maken handgetekende videocards met een originele, prikkelende of bijzondere wens. Als je de videocard afspeelt, zie je hoe in versneld tempo de kaart from scratch wordt getekend. Deze kaarten kun je online kopen en online naar de ontvanger laten sturen. Handig; ze hebben een reminder-service, continu nieuwe kaarten en gaan geen onderwerp uit de weg. Voor ieder wat wilt dus!

 

Na lang tekenen waren ze klaar om hun bedrijf te lanceren en kwamen ze bij Miss Business op de koffie. Het was direct een match en daarom gingen we enthousiast aan de slag om hun lancering zo uitgebreid mogelijk, maar ook zo snel mogelijk aan te pakken. De lancering stond amper drie weken daarna gepland, werk aan de winkel! We deden een social onderzoek naar concurrentie en hashtags, maakten een social media planning, zetten de emailmarketing op, hielden een enquête, schreven daar de persberichten op en maakten pakkende advertenties die op social media konden draaien.

 

Het totale bereik was bizar. In de korte tijd dat we actief waren hebben we meer dan 50.000 unieke personen weten te bereiken, interactie gecreëerd op social media, waardevolle informatie verzameld uit de enquêtes en Moving Wishes een bruisende start kunnen geven. Alleen al uit de advertenties klikten honderden mensen door naar de website. Een mooi resultaat in hoe social media marketing grandioze reacties kan veroorzaken. Moving Wishes staat met alle acties lekker op de kaart en de internationale plannen worden al uitgerold. Topcampagne!

ZO ZAG DE LANCERINGSCAMPAGNE ERUIT

SOCIAL MEDIA MARKETING EN SOCIAL ADVERTISING

Lanceringscampagne Moving Wishes - Miss Business marketingbureau

EMAIL MARKETING

emailmarketing moving wishes - miss business marketingbureua

ENQUETE ALS INPUT PERSBERICHTEN

Lanceringscampagne Moving Wishes - Miss Business Marketingbureau

DIT ZEIDEN DASJA EN ANNIKA

'Miss Business heeft ons geholpen met de lancering van ons bedrijf en daar hadden ze een maand de tijd voor. Ze zijn dezelfde dag nog gestart met social media marketing, persberichten, email-marketing en social advertising. Miss Business is van de snelle actie én communicatie. Het zijn stuk voor stuk enthousiaste en creatieve wijven die goed met je meedenken en dit direct praktisch vertalen. Ben jij op zoek naar een marketingbureau dat er in een rap tempo vol voor gaat, maar dat je ook eerlijk vertelt als iets onmogelijk is? Dan kunnen wij Miss Business absoluut aanbevelen!'