Ontwerpbureau Miss Business

VISUEEL DESIGN, EEN LUST VOOR HET OOG

Marketing en communicatie draait om gevoel en beleving. De juiste tone of voice moet je onderbuik kietelen en je nieuwsgierig maken naar meer. Als dat lukt, dan is er ècht sprake van marketing en worden jouw klanten niet zomaar klanten, ze worden fans die jouw merk trouw blijven. Om dat te bereiken is het belangrijk om elke visuele uiting van je bedrijf dezelfde professionele en uniforme stijl te geven.

 

Daarom pakt Miss Business niet alleen je huisstijl en branding op, maar ook alle geschreven en gedrukte communicatie, zoals nieuwsbrieven, flyers, posters en advertenties. Een feestje voor je hoofd en hart en een verhaal waar je naar wilt blijven luisteren, dat is wat we ervan maken. Ready to party?

WAT

Huisstijlen, branding, logo’s, drukwerk, persberichten, nieuwsbrieven en nog veel meer. Eigenlijk alles dat te maken heeft met jouw brand, imago en doel.

WAAROM

We krijgen een kick van de snaar raken bij jouw klant. Huisstijl en branding zijn de schoenen die de man maken. En toeval of niet; we love designer shoes!

RESULTAAT

Een uniform imago dat alles zegt over de unieke meerwaarde van jouw bedrijf. In een professioneel jasje, op de juiste manier geuit, passend bij de doelgroep.

KOST DAT ALLEMAAL DAN?

Vertel ons wat je doel, budget en wensen zijn en wij vertellen jou wat het kost.

We werken met kleine budgetten voor kleine ondernemingen en met megabudgetten voor multinationals.

We weten voor elk budget, elke branche, elk doel en elke doelgroep iets moois te maken dat boeit.