Allganized.

Allganized is hét event- en merkactivatiebureau in de Randstad, waar je moet zijn als je houdt van opgerolde mouwen en jarenlange ervaring. Om het 15-jarig bestaan te vieren werd Miss Business gevraagd om een compleet nieuwe branding en website in elkaar te zetten. Het was een prachtig proces waarbij ons merkverhaal de medewerkers van Allganized tot tranen roerde. 

Deze middelen hebben we ingezet.

Branding

Merkverhaal

Website en SEO

Zo zijn we te werk gegaan.

We hebben eerst een uitgebreide brandingsessie gepland met de kopstukken binnen Allganized. We vroegen ze het hemd van het lijf en wilden alles weten over hoe zij keken naar het bedrijf, de uitstraling, de medewerkers en de opdrachtgevers. Met een aansprekende techniek brachten ze in twee teams de kernwaarden in kaart. Aan de hand van alle input schreven we een sterk merkverhaal, dat de spijker op de kop was, gezien de opkomende tranen bij meerdere mensen.

Aan de hand van het merkverhaal gingen we door naar logo, kleurenpalet, tone of voice en complete uitstraling. We maakten een logo dat nog steeds de herkenbaarheid van het oude logo had, maar duidelijk vernieuwd en opgefrist was.

De laatste stap was een aansprekende website met een fijne indeling, opvallend design en sterke SEO-strategie. Op alle denkbare apparaten is de website goed zichtbaar, vindbaar en duidelijk.

Deze opdracht voor Allganized kenmerkte zich door een fijne samenwerking, lekkere en gezellige communicatie en daar waar ons werk in de basis om draait: het hart van mensen raken. Zowel bij de opdrachtgever als de medewerkers en klanten.