Four Smileys.

Vier aansprekende smileys waarmee klanten en medewerkers kunnen aangeven of ze blij zijn. Gotta love it! We do anyway. Voor FourSmileys mochten het logo en de huisstijl rond breien, meerdere websites en landingspagina’s maken, de Google Ads campagnes opzetten en optimaliseren en nog veel meer. Kijk mee hoe een internationaal gerenommeerd merk ook in Nederland, Belgie en Frankrijk bekend en herkend wordt en hoe Miss Business daaraan heeft bijgedragen.

Deze middelen hebben we ingezet.

Webdesign

Google Ads

Social media marketing

Animatievideo's

Social ads campagnes

Copywriting

Een samenwerking waar je een smiley van krijgt.

We zijn bij FourSmileys gestart met een website en hebben dat steeds verder uitgebreid, eerst met meerdere talen, daarna met landingspagina’s, daarna met afzonderlijke sites. Daaraan gekoppeld zijn social media marketing, social ads, Google ads en veel retargeting, om op die manier websitebezoekers later nogmaals te benaderen.

De heren achter FourSmileys houden van een fijne communicatie en waarderen onze humor (en andersom). Dat was ook waarom we snapten dat de tone of voice in hun uitingen lekker vlot en met een tikkeltje humor geschreven moesten worden. Ook de animatievideo’s die we voor we maakten pasten volledig bij die stijl.

Al met al is FourSmileys is al jaren een hele toffe klant, waar we met veel plezier voor werken.