Gemeente Utrecht.

Door Corona liepen meer dan 900 studenten tegen de uitdaging aan om een fijne stageplaats te vinden. Gemeente Utrecht schakelde Miss Business in om een campagne te draaien die werkgevers enthousiast maakte om toch stageplaatsen te creëren. De campagne had een doorlooptijd van 5 weken en daarom hebben we alles ingezet wat we konden om goed te knallen en snel bereik te genereren.

Deze middelen hebben we ingezet.

Branding

Social media marketing

Website

Social ads campagne

Video's

Google Display

Dit was het resultaat.

Het uiteindelijke resultaat van de campagne voor gemeente Utrecht was spectaculair te noemen. We bereikten duizenden personen met de sterke combinatie tussen zachte marketing, in de vorm van social media en video’s, en de harde marketing, in de vorm van advertenties op social media en het display netwerk van Google. Het was mooi om te merken dat de naam, huisstijl en het kleurgebruik veel mensen aansprak.

Het doel was concreet en helder: zoveel mogelijk MBO-studenten aan een fijne en leerzame stageplaats helpen. Door een fijne, soepele samenwerking tussen gemeente Utrecht en marketingbureau Miss Business hebben we een prachtige, leuke campagne kunnen draaien, met geweldig resultaat.