ING Bank.

Op veel opdrachtgevers zijn we apetrots, maar als de ING Bank aanklopt, dan worden we daar wel heel blij van. ING Bank lanceerde namelijk een nieuw product, Easy Leasing, en wilde dit graag onder een eigen naam lanceren. Miss Business mocht de complete branding, huisstijl, website en campagne uitvoeren. Een ontzettend leuke opdracht waar vrijwel het hele team bij Miss Business aan heeft gewerkt. We nemen je mee in onze aanpak.

Deze middelen hebben we ingezet.

Branding

Social media marketing

Website

Social ads campagne

Video's

Google Display

Zo vlogen we dat aan.

We zijn begonnen met het bepalen van de naam, uitstraling, beleving en huisstijl. Zo werd EasyLeasing geboren, de makkelijkste manier om nieuwe huurders te vinden, te verifiëren en huurovereenkomsten te maken. Een pracht product waarmee het vastgoedbeleggers lekker easy wordt gemaakt.

De volgende stap was de website; een aansprekende onepager met een duidelijke route, die altijd leidt naar het afsluiten van een proefabonnement. We maakten een vlotte animatievideo die bezoekers binnen een minuut alle ins & outs van EasyLeasing liet zien. 

Daarna pakten we de social media strategie en advertentiestrategie vast en stippelden we exact uit hoe we dit gingen aanpakken en uitvoeren. Het resultaat is er naar; we halen maandelijks honderden bezoekers naar de website en krijgen steeds meer grip op wat er nodig om de doelgroep te laten converteren. 

Een gave opdracht waar we al onze creativiteit en vakkennis in kwijt kunnen!