Lost Minute.

Zeg je slimme kerels met twee rechterhanden, dan zeg je Lost Minute. De partner in arbeidsbemiddeling op het gebied van water, infra, data en gas. Niet alleen leveren zij ambitieuze, slimme kerels met twee rechterhanden, ze leiden ze intern ook nog eens op, tot bijvoorbeeld laadpaalmonteurs. Aan Miss Business de eer en de taak om te zorgen voor meer zichtbaarheid, ladingen leads, sterke content en meer conversie op de website.

Deze middelen hebben we ingezet.

Website upgrade

Strippenkaart

Social media marketing

Copywriting

Social ads campagnes

TikTok & Video's

Een originele en vooral stoere insteek.

Stoere technische mannen met ambitie, die intern goed zijn opgeleid. Dat is het product dat Lost Minute kan bieden en wij mochten aanhaken met een slim marketingplan. We hebben daarbij vooral gekeken naar de doelgroep: waar vinden we die? En zijn op die manier naar een uitwerking gekomen waar onder andere Snapchat advertising en TikToks in naar voren kwamen.

Supertof voor ons om uit te voeren, maar nog toffer omdat we daarmee precies de doelgroep willen bereiken die nodig is: de technische gast tussen de 20 en 40, die graag aan de slag wil bij afwisselende opdrachtgevers. Door de tone of voice daar ook in mee te laten gaan, draait er een serie aansprekende, vlotte en onderscheidende advertenties, is de social media marketing aansprekend en passend en leiden we elke dag een lading true technicians naar de website.

Een supertoffe opdracht, waar wij de trotse marketingpartner van zijn.