Ludic.

Wat doe je als een al bestaande opdrachtgever aanklopt met een waanzinnig product en daar een nieuwe look & feel voor nodig heeft? Dan ga je als marketingbureau waanzinnig los! Voor Lovedeco bedachten we Ludic: een compleet nieuwe merk met naam, logo, huisstijl en bijpassende website. We zijn zelf zo verliefd op de eindresultaten dat we het liefst alles gehouden hadden. Zalig om zo te werken en niet alleen de opdrachtgever, maar ook onszelf te verrassen.

Deze middelen hebben we ingezet.

Branding 2.0

Website

Website onderhoud

Zo zijn we te werk gegaan.

Een compleet nieuwe naam verzinnen voor een prachtig product kan een uitdaging zijn. Niet alleen moet de naam lekker klinken, de domeinnaam moet beschikbaar zijn, evenals de handelsnaam. Het bracht ons op een inspirerende en leuke inspiratiesessie met het team, waarbij veel interessante opties voorbij zijn gekomen. Uiteindelijk bleven Ludic en ViViFy over en hebben we voor beide namen een eigen brand ontwikkeld.

De opdrachtgever koos vol overtuiging voor Ludic; een krachtige naam die meteen het juiste gevoel geeft bij de merkbeleving die nodig was. We ontwikkelden een prachtige huisstijl met gave, aansprekende kleuren en bouwden een mooi website. 

De naam die niet werd gekozen, ViViFy, sprak onze directeur Tara Boxman zo aan, dat ze hem zelf heeft gehouden 😉