Minnor.

Warm, stoer, stijlvol, aantrekkelijk en duurzaam. Dat zijn de eigenschappen van de bamboe badkamer- en sanitair accessoires van MINNOR.  Het werd tijd om MINNOR online te professionaliseren, meer verkopen via dealers en webshop te bewerkstelligen en meer zichtbaarheid via social media. Daarom klopten de heren bij online marketingbureau Miss Business aan.

Deze middelen hebben we ingezet.

Social media marketing

Website upgrade

Social ads campagne

Zo pakten wij dit aan.

We zijn gestart met het optimaliseren van de website. De route op de website hebben we meer laten aansluiten bij de behoefte en het zoekgedrag van de bezoeker. We creëerden meer beleving door de foto’s te vernieuwen en de teksten te herschrijven. Uiteraard vergaten we daarbij de zoekmachines niet en hebben we na een uitgebreid zoekwoordenonderzoek een slimme SEO-strategie uitgewerkt. De website is veel beter vindbaar en bezoekers blijven langer op de pagina.

Ondertussen zijn we aan de slag gegaan met een social media marketing strategie. Mooie foto’s, fijne teksten, hashtags en actieve stories hebben gezorgd voor een groei in volgers en groei in bereik. Het doel is vooral zoveel mogelijk mensen naar de website te leiden.

Tot slot hebben we een social ads campagne ingezet om veel en snel nieuwe potentiele klanten te bereiken. Door niet alleen een basiscampagne te draaien die nieuwe mensen bereikt, maar ook een retargetingcampagne met een incentive in te zetten, bereiken we eerdere websitebezoekers op een aansprekende manier nog een keer. Slim om in te zetten als het vertrouwen in een merk of product nog moet groeien. 

Minnor blijft het assortiment uitbreiden, waardoor de mogelijkheden voor meer conversie via alle middelen steeds blijft groeien.