Polflex.

PolFlex is het uitzendbureau in het prachtige Friesland waar je terecht kunt als werknemer voor een leuke baan en als werkgever voor goed personeel. PolFlex onderscheidt zich door iedereen welkom te heten en goed te begeleiden bij een plaatsing. PolFlex was toe aan een nieuwe look en een sterke website en die uitdaging pakte Miss Business met beide handen aan.

Deze middelen hebben we ingezet.

Branding

Website

Website onderhoud

Zo zijn we van start gegaan.

Omdat PolFlex een broertje is van WeFlexIt was het belangrijk dat de beide huisstijlen met elkaar overeen kwamen. Daarom hebben we een huisstijl gecreƫerd die voor beide merken anders is, maar duidelijk gerelateerd is aan elkaar. De stijlen zijn fris, modern, professioneel en aansprekend.

De website past daar volledig bij en is overzichtelijk, fris, gebruikersvriendelijk en toegespitst op de beide doelgroepen: de werkgevers en de werknemers. Omdat de doelgroep werknemers verschillende talen spreekt, is de website volledig zichtbaar in meerdere talen. Zo kan iedereen goed zijn of haar weg vinden op een begrijpelijke manier.

Omdat de directie van PolFlex begreep dat goede websites sterk blijven omdat ze onderhouden worden, is er direct een onderhoudsabonnement afgesloten. Zo houden wij ook op lange termijn de website snel, goed en vindbaar.