Restaurant Fred.

Zeg je Fred, dan zeg je twee Michelinsterren en een waanzinnig mooi Instagram-feed. De sterren zijn de verdienste van Fred Mustert en zijn culinaire team, de feed is de verdienste van Miss Business. Het is zalig om zulke mooie gerechten te mogen fotograferen, te bewerken en plaatsen en er zalige teksten bij te schrijven. We nemen je mee in hoe we van 5.000 naar 15.000 volgers gingen voor Restaurant Fred.

Deze middelen hebben we ingezet.

Social media marketing

Video's

Branding

Social ads campagnes

Website

Blogs & Mailings

Dit doen we voor Restaurant Fred.

Waar we begonnen met social media marketing en groeiden van 5.000 naar 15.000 volgers op Instagram, zijn we uitgegroeid tot de vaste marketingpartner van Restaurant Fred. We zijn op dit moment bezig met hun nieuwe website, maar hebben al meerdere landingspagina’s gemaakt, geboren uit de noodzaak om op een alternatieve manier inkomsten te genereren door het gesloten restaurant. Het grote voordeel is dat er tal van mogelijkheden zijn waarin Miss Business kan meedenken en we onze creativiteit de vrije loop kunnen laten.

We denken als team dan mee van begin tot eind en ontwikkelen logo’s, kleuren en stijlen. Zo hebben we Chef’s Table on Tour gemaakt, maar ook By Mario & Fred. Het is ontzettend tof om het totale proces daarin mee te nemen en tot een mooi eindresultaat te komen.

Vaak toppen we de eerste stappen af met een social media strategie, een advertentiecampagne, emailmarketing en meer en zorgen we er op die manier voor dat alle losse middelen aan elkaar worden verbonden en gegarandeerd zorgen voor omzet.

De samenwerking tussen Restaurant Fred en Miss Business is in één woord: verrukkelijk!