Steel Statements.

Steel Statements heeft een passie voor staal en combineert deze graag met een liefde voor wijnen. Niet zo verwonderlijk dat je bij hen prachtige stalen handgemaakte wijnrekken kunt vinden, maar ook een uitgebreide voorraad bijzondere wijnen en bubbels. Miss Business mocht de webshop maken, de social media marketing uitvoeren en de advertentiecampagnes op social media en via Google opzetten en optimaliseren. We boorden nieuwe platformen aan, zoals Pinterest en adverteren daar ook. Het resultaat is een sterk geheel dat serieuze business oplevert.

Deze middelen hebben we ingezet.

Webshop

Social media marketing

Social ads campagnes

Zo hielpen we mee aan enorme groei.

Het mooie aan dit project is dat de eigenaar van Steel Statements meteen all the way is gegaan. Niet voorzichtig instappen, maar meteen gaan, budget vrijmaken, een goede marketingpartner zoeken en knallen. En dat heeft succes gehad. De webshop gaat als een tierelier, de advertentiecampagnes draaien volop en de vindbaarheid en zichtbaarheid is hoog.

We combineren zachte en harde marketingmiddelen en bereiken zo op verschillende manieren de best passende doelgroep. Of het nu gaat via een blog of social media bericht of juist via een Google advertentie met retargering; de webshop van Steel Statements ontvangt dagelijks een paar honderd bezoekers, die gretig acties uitvoeren op de website.

We kunnen vol trots zeggen dat het lanceren van Steel Statements met deze strategie en enorm succes is. We trekken daarom graag een flesje open. Uit hun webshop natuurlijk. Santé.