Stichting KinderDiabetes.

Stichting KinderDiabetes is een landelijke organisatie die zich op regionaal niveau inzet voor kinderen met diabetes, maar ook voor de rest van de familie en hun omgeving. Miss Business is sponsor en helpt het fantastische team achter de stichting met social media en marketingadvies. Sinds de start van onze activiteiten zijn het aantal volgers, het bereik en de interactie flink gestegen.

Zo pakken we dat aan.

We verdiepten ons eerst in de doelgroep: ouders van kinderen met diabetes type1. Belangrijk dus dat de content aansloot bij hun pijn, uitdagingen en herkenbare situaties. Door ons in te lezen in ervaringen van ouders en met regelmaat ruggespraak te houden met de fantastische toppers achter de stichting, hadden we al snel de kern te pakken.

Het resultaat is elke week 2 tot 3 aansprekende berichten op de relevante social media kanalen, met veel interactie met de ouders. Doordat de content prikkelt halen we een hoog interactie-ratio met de doelgroep en door de juiste hashtags bereiken we ook ouders die de accounts nog niet volgen.