Tienermoeder vh jaar.

De Tienermoeder van het Jaar-verkiezing is een initiatief van onze directeur Tara Boxman. Als voormalig tienermoeder vindt zij het belangrijk dat er iets verandert aan het stigma op tienermoeders. Aan deze verkiezing hangt een fijne community en een aansprekende campagne, waarmee de vooroordelen rondom tienermoeders bespreekbaar worden gemaakt. Miss Business heeft de branding, website, social media, communitybuilding en advertentiecampagne op zich genomen en de events rondom de verkiezing uitgevoerd.

Deze middelen hebben we ingezet.

Branding

Social media marketing

Website

Social ads campagne

Foto's

Eventmanagement

Zo maakten we er een mooi geheel van.

We zijn gestart met de branding: het was belangrijk dat er een aansprekend logo, passende foto’s en een mooie, cleane stijl werd uitgewerkt. In de website werd tevens een webshop verwerkt met merchandise. Daarna is de campagne bedacht met als thema #wegmetdatstigma, waar we niet alleen social media marketing mee uitvoerden, maar ook een vlotte advertentiecampagne op Instagram en Facebook.

En met succes. De splinternieuwe social media kanalen groeiden snel, de interactie was hoog en de jury achter de verkiezing ontving maar liefst 132 aanmeldingen van jonge moeders. De verkiezing is op dit moment nog in volle gang, maar we kunnen al wel zeggen dat de campagne, website en uitstraling een groot succes waren!