Toeti Noemi.

Toeti Noemi is de droomboutique van elke vrouw, in het prachtige stadje Bergen. Van kleding tot schoenen tot tassen tot sieraden; je kunt er je shop-hart ophalen, terwijl je welkom wordt geheten door de enthousiaste en gastvrije dames. Wij kregen de vraag om een aansprekende, gebruikersvriendelijke webshop te bouwen, die helemaal past bij de huisstijl en doelgroep. And so we did!

Deze middelen hebben we ingezet.

Webshop

Wordpress

SEO & Copywriting

Zo pakten wij dit aan.

We zijn begonnen met het bepalen van de juiste stijl. Kleurrijk, bruisend en een lust voor het oog zijn kernwoorden die passen bij de fysieke winkel. Dat wilden we ook naar voren brengen op de website, zonder af te doen aan gebruikersvriendelijkheid. Door de kleuren en opvallende elementen konden we de sfeer vertalen. Het resultaat is een zeer aansprekende, frisse webshop, die niet alleen technisch goed in elkaar zit, maar ook uitermate gebruikersvriendelijk is op alle apparaten.

Om het voor de opdrachtgever makkelijker te maken de volgende stappen te zetten op online marketinggebied, hebben we de Facebookcatalogus geïnstalleerd en het advertentieaccount aangemaakt.