VETkanaal.

VETkanaal is de partij waar je moet zijn als je je vetkanalen en afzuigkappen in de horeca op een goede manier gereinigd wil hebben. VETkanaal is de marktleider op dit gebied in Nederland en was toe aan een nieuwe website, aansprekende social media marketing en losse marketingwerkzaamheden, zoals nieuwsbrieven, flyers en blogs. Dat vonden wij bij Miss Business mega VET natuurlijk.

Deze middelen hebben we ingezet.

Social media marketing

Website upgrade

Social ads campagne

Zo pakten wij dit aan.

We zijn gestart met het ontwikkelen de website. Samen met het bureau dat de branding al eerder had verzorgd kwamen we tot een vlot ontwerp dat helemaal past bij het karakter van VETkanaal. De volgende stap was een complete social media strategie. Omdat de directie van VETkanaal lekker Rotterdams en uitgesproken is, wilde we dat gevoel vasthouden en hebben we er een mooi geheel van gemaakt.

De nieuwsbrieven en blogs kwamen daarna aan de beurt. Door elke maand een nieuwe blog te schrijven, de SEO daarin mee te nemen en deze te delen op social media, houden we de website actief en trekken we daar bezoekers naartoe. De nieuwsbrieven werken vooral goed bij het lanceren van nieuwe producten of juist het oproepen van acties. Zo konden we in coronatijd meedenken over het voordeel van overdag reinigen, omdat horecazaken dicht waren, waardoor het nachttarief verviel. Deze mailing werd zelf opgepakt door de Europese branchvereniging.

De samenwerking met VETkanaal is megavet, voor zowel hen als ons. En zo hoort het!