WeFlexIt.

WeFlexIt is het uitzendbureau in het prachtige Friesland waar je moet zijn voor een uitdagende baan in de techniek, schoonmaak of productie en vooral als je fijne begeleiding wil met de mensen achter het bureau. WeFlexIt was toe aan een nieuwe look en een sterke website en die uitdaging pakte Miss Business met beide handen aan.

Deze middelen hebben we ingezet.

Social media marketing

Website upgrade

Social ads campagne

Zo hebben we dat gedaan.

Omdat WeFlexIt een broertje is van PolFlex was het belangrijk dat de beide huisstijlen met elkaar overeen kwamen. Daarom hebben we een huisstijl gecreëerd die voor beide merken anders is, maar duidelijk gerelateerd is aan elkaar. De stijlen zijn fris, modern, professioneel en aansprekend.

De website past daar volledig bij en is overzichtelijk, fris, gebruikersvriendelijk en toegespitst op de beide doelgroepen: de werkgevers en de werknemers. Omdat de doelgroep werknemers verschillende talen spreekt, is de website volledig zichtbaar in meerdere talen. Zo kan iedereen goed zijn of haar weg vinden op een begrijpelijke manier.

Omdat de directie van WeFlexIt begreep dat goede websites sterk blijven omdat ze onderhouden worden, is er direct een onderhoudsabonnement afgesloten. Zo houden wij ook op lange termijn de website snel, goed en vindbaar.