online marketingbureau miss business

Eindelijk! Gemeente Schiedam heeft voor Schiedamse ondernemers de digitaliseringsvoucher vrijgegeven! Dat betekent dat jij als Schiedamse ondernemer in retail, horeca of persoonlijke dienstverlening gebruik kunt maken van subsidie tot maximaal €2500,- (als je zelf ook €2500,- inlegt. Leg je €1000,- in, krijg je van gemeente Schiedam nog eens €1000,- )

Deze subsidie kun je onder andere gebruiken voor het verbeteren of opzetten van een website, webshop en/ of emailmarketing, voor het verbeteren van vindbaarheid en zichtbaarheid door SEO, Google Ads of een social media campagne en/ of voor strategisch advies rondom online marketing. Voor de overige mogelijkheden en voorwaarden kijk je op de website van gemeente Schiedam.

Miss Business heeft voor gemeente Rotterdam en Utrecht deze vouchers al ingezet en kan ook jou helpen aan een prachtig pakket om online te groeien. We bespreken graag onder het genot van een kop koffie (of wijn) de opties waarmee jij deze subsidie ten volle kunt benutten.

Om je ook na het afronden van dit traject verder te helpen, kun je gratis aansluiten bij ons social media workshop 2.0* met 2 personen.

Klaar voor een bestendig digitaal plan, waar je jaren mee vooruit kunt? Laat je gegevens achter via het contactformulier. We kijken er naar uit kennis met je te maken.

*Alleen als je de digitaliseringsvoucher gebruikt en het plan bij ons laat uitvoeren.

Miss Business is het online marketingbureau in Schiedam en Rotterdam dat met een lekkere flair bedrijven en merken verder helpt naar meer business. We zijn een enthousiast vakteam dat al honderden websites heeft gebouwd, social media ademt en een kick krijgt van scorende advertentiecampagnes op Facebook.

Als je het fijn vindt om telefonisch te overleggen, bel dan naar 0103074125 en vraag naar Tara of Liselotte. Mailen kan ook: koffie@missbusiness.nl.

We kijken er naar uit om ook jouw bedrijf online goed op de kaart te zetten. Tot snel!