WAAROM JE SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN EEN TOPIDEE IS
Afgelopen week hoorden wij: ‘Niemand kent dit bedrijf beter dan wij, waarom denken jullie dat jullie onze social media beter kunnen runnen dan wij?’ Je snapt dat we de kans hebben gegrepen om dat haarfijn uit te leggen. En omdat we jou niet in het ongewisse willen laten, schreven we er meteen een blog over. We geven je 5 redenen waarom je social media uitbesteden aan een prof een goed idee is.

Het scheelt je veel knetterkostbare tijd

Je social media frequent, professioneel en trouw blijven beheren is een uitdaging. Het kost namelijk veel, heel veel, tijd. Niet alleen omdat je goed moet nadenken over wat je post, maar ook wanneer, hoe je het post en wat je daarna doet met de reacties die je erop krijgt. En als je je dan voorneemt om nu te gaan zitten, een contentkalender te maken en het echt uit te voeren, laat de praktijk zien dat het toch een ondergeschoven kindje wordt. So much to do and so little time to do it.

Er wordt goed over nagedacht

Zonder strategie is social media content gewoon leuke shit, maar verder niks. En dat zou het wel moeten zijn. Voor we starten brengen we heel helder je doel in beeld. Wil je meer verkeer naar je website? Wil je meer interactie? Wil je rechtstreeks meer producten verkopen? Er is kennis en ervaring voor nodig om social media goed, passend en resultaat gevend in te zetten. Wij weten precies welke hashtags we gebruiken, hoe lang de berichten moeten zijn, welke toon we moeten gebruiken, wanneer we moeten posten en hoe we van jouw volgers echte fans maken. Zo levert jouw social media business op.

Altijd up to date en opvallend

Om je volgers het idee te geven dat jouw bedrijf weet wat hen bezig houdt, is het belangrijk om continu te monitoren wat er speelt in de wereld en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Waar jij je continu zou moeten inlezen, zitten wij er middenin. We gaan naadloos mee met de online flow en creëren aandacht op de juiste momenten en juiste manieren. We zorgen dat jouw social media altijd up to date en opvallend is.

We zorgen voor jou en je fans

Iedereen vindt het fijn om oprechte aandacht te krijgen op het moment dat het nodig is. Dus als jouw volgers reageren, dan wil jij niet meteen alles uit je handen moeten laten vallen om te reageren, je hebt immers een bedrijf te runnen. Maar wij kunnen dat wel. We polsen je kanalen en de reacties die er komen continu. We beantwoorden eventuele vragen, reageren op comments en koesteren de interactie. Doordat we ons echt verdiepen in jouw expertise, kun je er van op aan dat we correcte informatie verspreiden in de contacten met fans. En als we wel twijfelen, dan contacten we je gewoon.

Een lekker gevoel

Zowel jij als je online fans zien beweging, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Je social media kanalen kloppen van A tot Z, zonder dat het jou uren werk per week kost. Dat is goed voor je online reputatie en geeft zowel jouw online fans als jou een prettig gevoel, directe overtuiging en nieuwe business. We maken elke maand heldere rapportages, die precies laten zien wat er is gebeurd en waar de groei zit. What else do you want?
Geen reacties.

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.