Social media uitbesteden - Miss Business Marketingbureau

WE LOVE SOCIAL MEDIA MARKETING

De vraag is niet of je als bedrijf op social media actief bent, de vraag is hoe goed je dat doet, of je strategie past bij je doelgroep en wat daarna de uiteindelijke resultaten zijn. En echt, veel bedrijven hebben geen idee waarom ze doen wat ze doen op social media en vragen zich af of hun social media uitbesteden niet gewoon een slimmere en winstgevende optie is.

 

Nieuwe klanten bereiken en bestaande klanten behouden is vaak geen peulenschil. We get that. Daarom regelen wij met alle liefde je social media. We plaatsen alleen niet zomaar berichtjes, we brengen je doelen in kaart, maken een strategie en ontwerpen een social media planning. Ook adverteren op social media wordt zo een makkie.

 

We hanteren in dit traject onze eigen 5 B’s; bereiken, bekoren, binden, behouden en business. Zo zorgen we ervoor dat al jouw likers, volgers en delers niets van jouw bedrijf missen en enthousiast fan blijven. Je social media uitbesteden wordt dan ineens het beste idee dat je wel eens zou kunnen hebben gehad.

BUDGET

We bieden verschillende pakketten aan, passend bij je bedrijf en budget. Je social media uitbesteden zoals bij jou past en wij doen de rest. En wil je toch iets net een beetje anders, dan maken we gewoon een pakket op maat.

CREATIEF

Om op te vallen is het belangrijk dat jouw kanalen creatief naar voren komen. Daarom zetten we verschillende contentvormen in. Van foto tot video tot tekst en meer. Zo houden we je fans echt geïnteresseerd.

DOELGROEP

We kijken goed naar jouw doelgroep. Wat willen ze? Waar reageren ze op? Wat doen ze? Waar worden ze blij van? Hoe gedragen ze zich? De antwoorden op die basisvragen zijn de sleutel tot oprechte en succesvolle interactie.

RESULTATEN

We sturen je maandelijks een rapportage met de resultaten. Hoeveel mensen hebben we bereikt? Hoeveel zijn er naar je website gegaan? En wat gebeurde er toen? Zo weet je precies wat je social media oplevert.

CONTENT DIE WE MAKEN

Niet elke klant wil anderen laten weten dat wij hun social media marketing doen, maar we snappen wel dat je iets wil zien van wat we doen. Daarom hebben we enkele klanten gevraagd of we hun Insta-wall mogen tonen. We kiezen bewust voor Instagram, omdat dit platform een goed visueel beeld geeft. Enjoy!

DE 5 SOCIALE GARANTIES VAN MISS BUSINESS

Profi teksten

Als je social media marketing uitbesteedt, dan wil je professionele killercontent die je zelf niet kunt bedenken. Dat is precies wat wij doen, social media naar een hoger level en van likers fans maken.

Hashtags en zo

Social media marketing kan niet zonder hashtags en inzicht in zoekwoorden. Daarom bereiden we je social media plan goed voor door ons te verdiepen in trending things in jouw branche.

What you see is...

Killercontent maken kan alleen met gave foto's video's. Daarom komen wij elk kwartaal opnieuw langs met onze camera, lampen en creatieve input, voor een bruisende visuele sessie.

Vindbaar 2.0

We gaan niet voor likers en volgers, maar voor fans en ambassadeurs, die leveren geld op. Daarom koesteren wij je fanbase door uitmuntende communitymanagement.

Echte cijfers

Als we de maand met een goed gevoel afsluiten, duiken we in de cijfers en verwerken deze in een heldere rapportage. Je ziet precies wat onze inspanningen hebben opgeleverd.

INFLUENCERMARKETING

Influencermarketing is het samenwerken met zogeheten influencers, bekende mensen met veel volgers en invloed op social media, om jouw product te marketen en te verkopen. Influencermarketing is handig voor nieuwe bedrijven, nieuwe producten, nieuwe trends en producten met ware potentie. Het genereert makkelijk en snel naamsbekendheid (waar je meer over leest in deze blog).

 

Deze vorm van marketing wordt sowieso makkelijk ingezet door bedrijven die gericht zijn op consumenten, maar ook als je B2B-minded bent is influencermarketing heel slim en succesvol. Niet alleen kun je succesvolle ondernemers, entrepeneurs en uitvinders benaderen, ook bedrijven staan vaak open voor samenwerkingen.

 

Bij Influencermarketing is je zakelijke netwerk belangrijk. We kunnen ons voorstellen dat je geen legertje passende influencers hebt klaarliggen. Het goede nieuws? Wij wel. We bieden al influencer-campagnes aan vanaf €595,00 ex btw en garanderen hoe dan ook een bruisend resultaat met interessante business.

READY TO ROCK SOCIAL MEDIA?

Laat je nummer of email achter, nemen we contact met je op.