Miss Business Marketingbureau Schiedam

EEN MARKETINGSTAGE WAAR JE LEERT EN FUN HEBT?

Miss Business is namelijk doorlopend op zoek naar fulltime stagiaires die passen bij onze diensten en visie en relevante, leuke werkervaring willen opdoen. Dus als jij een opleiding doet in de richting van marketing, media, online design, business of iets anders dat past, dan ben je van harte welkom voor een marketingstage. Check de details hieronder and we will talk to you soon!

Wie

Miss Business zoekt een enthousiaste en leergierige fulltime stagiaire, die weet wanneer er serieus gewerkt moet worden en wanneer we tijd hebben om even lekker te ouwehoeren. Je doet een HBO-opleiding in de richting communicatie en marketing of een studie waarin dit een belangrijk onderdeel is. Je weet hoe je uitstekend Nederlands schrijft en spreekt en bent representatief. Je hebt gewoon zin om alles te leren over ons vak en bent niet bang om hulp te vragen als je er even niet uit komt.

Wat

Bij Miss Business draait alles om social media, online marketing, websites, animatievideo’s, Google adwords, persberichten en meer. En daar gaan we je intensief kennis mee laten maken. Je bent proactief en denkt creatief en enthousiast mee in content, campagnes en acties voor onze klanten en gaat ook zelfstandig aan de slag om passende content, artikelen en blogs te bedenken en te schrijven. Natuurlijk ga je mee naar klanten om in real life te leren over doelgroepen, marketing en hoe dat om te zetten in business.

Hoe

We vinden het belangrijk dat je echt leert en je stage als nuttig en plezierig ervaart. Daarom helpen we je om de kneepjes van het vak te leren en houden we je leerdoelen helder. Verder krijg je een fijne werkplek met leuke collega’s, in hartje Schiedam. De radio staat altijd aan en meezingen met het foute uur is toegestaan. De Nespresso mag je onbeperkt gebruiken en met regelmaat proosten we op van alles. Tot slot word je onderdeel van Miss Business, het leukste online marketingbureau van Schiedam en omstreken!

Miss Business Marketingbureau Schiedam

BEN JIJ HET CREATIEVE BRUISTABLETJE DAT WIJ ZOEKEN?

Dan snap je waarschijnlijk wel dat bij deze creatieve stage een creatieve sollicitatie past.
Daarom zien we graag je originele reactie met veel plezier tegemoet. Je kunt solliciteren door onderstaand formulier, samen met je CV, te versturen of door je sollicitatie te sturen naar tara@missbusiness.nl.