VACATURE ONLINE MARKETEER ROTTERDAM

Creatief, gedreven, een teamplayer, flexibel, stressbestending, leergierig, analytisch, communicatief vaardig, ervaren en het liefst vijf poten ūüėČ

Dat is wat we zoeken in een nieuwe collega bij Miss Business. En niet zonder reden, Miss Business groeit mega hard en inmiddels zijn we een van de meest bekende marketingbureaus in Rotterdam. We willen graag ons team versterken met een online marketeer die enkele jaren ervaring meeneemt. 

Jij weet alles van het bedenken, opzetten, analyseren en verbeteren van campagnes in Google Ads en op social media, kunt goed overweg met WordPress, bedenkt creatieve content voor social media campagnes, marketingcampagnes en hebt gevoel voor branding. 

Als je dan ook nog professioneel kunt schakelen met opdrachtgevers en een collega bent met humor, dan ben je al helemaal binnen. Je wordt blij van een leuk team marketingnerds, die in stijl hun vak uitoefenen en hebt genoeg ambities die je bij Miss Business wil waarmaken.

WIE.

Wij zoeken een energieke collega met minimaal 3-5 jaar ervaring als online marketeer. Jij snapt Google ads en/ of social ads. Weet dat social media marketing veel aandacht vraagt. Nieuwsbrieven en blogs schrijf jij in no time, inclusief SEO. Je kunt losse eindjes van diverse marketingmiddelen aan elkaar verbinden en overzicht houden over verschillende projecten. You rock!

SKILLS DIE FIJN ZIJN.

Social media marketing
Social ads
Google Analytics
Google Ads
Copywriting
SEO
Emailmarketing
Wordpress basis

WAT.

Jij bent een kei in in het bedenken van krachtige en aansprekende concepten en campagnes. Je analyseert de resultaten met een scherp oog en weet bij te sturen om de resultaten nog beter te maken. Uiteraard ben je communicatief vaardig en weet je met professionaliteit en humor je opdrachtgevers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

NOG MEER INFO.

Pojectmanagement
Communicatie
Teamplayer
Stagiaires begeleiden
Klantbezoeken
Rapportages maken
Fijne programma's

HOE.

Work hard, play hard, hoe cliché dat ook mag klinken  Welkom bij Miss Business, een sassy but classy marketingbureau in hartje Schiedam. Wij gaan voor het beste resultaat, zingen mee met het foute uur en trekken bubbels open als we iets te vieren hebben. We koesteren onze opdrachtgevers en bieden fijne arbeidsvoorwaarden, zodat iedereen blij is en blijft.

DIT ZIT ERBIJ.

Fijn salaris
Opleidingsbudget
Supertof team
Bedrijfsuitjes
Doorgroeien
Laptop en mobiel

WIL JE SOLLICITEREN? TOF!

We zien je interesse in de functie van online marketeer Rotterdam graag tegemoet en proberen je reactie zo snel mogelijk te beantwoorden. Wat we belangrijk vinden om direct te vermelden: let alsjeblieft op de zaken die we specifiek vragen. In dit geval geldt bijvooreeld dat we niet op zoek zijn naar een starter en dat toch solliciteren geen zin heeft.