Social media uitbesteden - Miss Business Marketingbureau

EEN ONLINE MARKETEER MET BRUISENDE ERVARING

Dat is wat we zoeken in een nieuwe collega bij Miss Business. We zijn groeiende en willen graag ons team versterken met een online marketeer die enkele jaren ervaring meeneemt. Jij weet alles van het bedenken, opzetten, analyseren en verbeteren van campagnes in Google Ads, op social media, kunt goed overweg met WordPress, bedenkt creatieve content voor social media campagnes en kunt professioneel schakelen met klanten. Je wordt blij van een leuk team marketingnerds, die in stijl hun vak uitoefenen en hebt genoeg ambities die je bij Miss Business wil waarmaken.

Wie

Wij zoeken een energieke collega met minimaal 3-5 jaar ervaring als online marketeer. Jij snapt dat online marketing veel meer is dan een leuke advertentie, een grappige post of een gerse nieuwsbrief. Daarnaast voel je je helemaal thuis in een energiek team, hou je overzicht en schakel je makkelijk met verschillende betrokken collega's.

Wat

Jij bent een kei in in het bedenken van krachtige en aansprekende concepten en campagnes. Je analyseert de resultaten met een scherp oog en weet bij te sturen om de resultaten nog beter te maken. Uiteraard ben je communicatief vaardig en weet je met professionaliteit en humor je opdrachtgevers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Hoe

Work hard, play hard, hoe clichĂ© dat ook mag klinken 😉 Welkom bij Miss Business, een sassy but classy marketingbureau in hartje Schiedam. Wij gaan voor het beste resultaat, zingen mee met het foute uur en trekken bubbels open als we iets te vieren hebben. We koesteren onze opdrachtgevers en bieden fijne arbeidsvoorwaarden.

Miss Business Marketingbureau Schiedam

BEN JIJ DIE GERSE, CREATIEVE COLLEGA?

Dan snap je waarschijnlijk wel dat bij deze toffe functie een creatieve sollicitatie past.
Daarom zien we graag je originele reactie met veel plezier tegemoet. Je kunt hem sturen naar tara@missbusiness.nl.