VACATURE WEBDESIGNER ROTTERDAM

Bij een goede WordPress-website of Woocommerce-webshop komt meer kijken dan menig mens denkt. Jij weet dat als geen ander en bent op zoek naar een WordPress development functie waarin je je skills en ambities kwijt kunt, binnen een gezellig team op hoge hakken.

Miss Business groeit mega hard en inmiddels zijn we een van de meest bekende marketingbureaus in Rotterdam. We willen graag ons team versterken met een WordPress developer die enkele jaren ervaring meeneemt.

Jij weet alle ins & outs van WordPress en Woocommerce, maakt aansprekende wireframes in bijvoorbeeld Figma en kunt goed overweg met Elementor. Je werk in een bruisend en gezellig team, met een SEO-Copywriter en Google-specialist. Samen zorgen jullie ervoor dat elke website of webshop op hoog niveau de deur uitgaat.

Als je dan ook nog professioneel kunt schakelen met opdrachtgevers en een collega bent met humor, dan ben je al helemaal binnen. Je wordt blij van een leuk team marketingnerds, die in stijl hun vak uitoefenen en hebt genoeg ambities die je bij Miss Business wil waarmaken.

WIE.

Wij zoeken een energieke collega met een aantal jaren ervaring in WordPress webdesign. Je weet hoe je moet designen, optimaliseren, hebt kennis van CSS, HTML en het liefst meer programmeertalen. Beveiliging en onderhoud van websites is voor jou logisch. Je wilt je graag verder ontwikkelen, bent een teamplayer en vraagt om hulp als dat nodig is.

SKILLS DIE FIJN ZIJN.

Wordpress
Woocommerce
Elementor
CSS, HTML
Nederlands en Engels
Creatief
Wireframes
Ambitieus

WAT.

Je leest je eerst goed in in de opdrachtgever en haalt verdere informatie op bij bijv. je collega's. Je ontwerpt eerst een wireframe in bijvoorbeeld Figma, stuurt deze ter goedkeuring naar de klant en begint met bouwen. Je weet hoe je websites optimaal oplevert, kunt ze onderhouden en staat ervoor open meer te leren en verder te groeien.

NOG MEER INFO.

Pojectmanagement
Communicatie
Teamplayer
Stagiaires begeleiden
Klantcontact
Ontwikkeling

HOE.

Work hard, play hard, hoe cliché dat ook mag klinken  Welkom bij Miss Business, een sassy but classy marketingbureau in hartje Schiedam. Wij gaan voor het beste resultaat, zingen mee met het foute uur en trekken bubbels open als we iets te vieren hebben. We koesteren onze opdrachtgevers en bieden fijne arbeidsvoorwaarden, zodat iedereen blij is en blijft.

DIT ZIT ERBIJ.

Fijn salaris
Opleidingsbudget
Supertof team
Bedrijfsuitjes
Doorgroeien
Laptop en mobiel

WIL JE SOLLICITEREN? TOF!

We zien je interesse in de functie van WordPress developer in Rotterdam graag tegemoet en proberen je reactie zo snel mogelijk te beantwoorden. Wat we belangrijk vinden om direct te vermelden: let alsjeblieft op de zaken die we specifiek vragen. In dit geval geldt bijvoorbeeld dat we niet op zoek zijn naar een starter en dat toch solliciteren geen zin heeft.

We kijken naar je uit!