WEBSHOP MET RESULTAAT. SEO STRATEGIE. MOBIELE VERSIES.

Nee, je moet niet zelf een webshop in elkaar knutselen. Nee, niet elk bureau dat beweert goede webshops te kunnen maken, kan dat ook echt. Ja, veel bureaus vragen veel te veel voor wat ze doen.

Dat willen we even opgehelderd hebben. Een goede webshop laten maken voor een eerlijke prijs kan een zoektocht zijn, maar het is ècht de moeite waard. Een sterke webshop combineert vindbaarheid en snelheid met design en beleving, die zo overtuigend is dat bezoekers snel overtuigd raken en kopen.

Een goede webshop laten maken is de beste eerste stap naar booming business en wij doen het met veel plezier voor je. We zijn dol op de woorden conversie, verkoop, googleproof, seo-technisch, responsive design en een lust voor het oog.

Onze focus ligt altijd op het doel dat jij hebt met jouw webshop. Wij weten dat als geen ander te vertalen in een webshop die goed vindbaar is, er lekker uitziet en zorgt dat jouw klanten kopen.

01.

design.

Een webshop moet allereerst een lust voor het oog zijn. Daarom maken we een passend, aansprekend en creatief design. Zo voelt een bezoeker zich direct tot jouw merk aangetrokken.

02.

shoppen.

In een webshop ligt de focus op het doel: verkopen. En daarom passen we de ervaring van je bezoekers daarop aan. Zij moeten op een fijne manier verleid worden om te kopen.

03.

responsive.

Of jouw websitebezoeker nou op een 20-jaar oude computer surft of op de allernieuwste smartphone, wij zorgen ervoor dat iedereen jouw webshop correct kan zien.

04.

seo-proof.

Jij wilt dat bezoekers jouw webshop zoeken, maar vooral makkelijk vinden. Wij zorgen daarvoor door teksten, afbeeldingen en video’s te voorzien van de juiste zoektermen en technieken.

01.

design.

Een webshop moet allereerst een lust voor het oog zijn. Daarom maken we een passend, aansprekend en creatief design. Zo voelt een bezoeker zich direct tot jouw merk aangetrokken.

02.

shoppen.

In een webshop ligt de focus op het doel: verkopen. En daarom passen we de ervaring van je bezoekers daarop aan. Zij moeten op een fijne manier verleid worden om te kopen, terwijl de beleving hoog blijft..

03.

responsive.

Of jouw websitebezoeker nou op een 20-jaar oude computer surft of op de allernieuwste smartphone, wij zorgen ervoor dat iedereen jouw webshop correct kan zien.

04.

seo-proof.

Jij wilt dat bezoekers jouw webshop zoeken, maar vooral makkelijk vinden. Wij zorgen daarvoor door teksten, afbeeldingen te voorzien van de juiste zoektermen en technieken.

Zuhal Özcan - UX- en Webdesigner

'Meer dan 68% van de bedrijven is binnen drie maanden na het opleveren van hun nieuwe webshop teleurgesteld in het gebrek aan verkopen, leads of contactmomenten.'

'Webdesign moet een combinatie zijn van techniek, gedrag, copywriting, optimalisatie en uitstraling.'

KLAAR VOOR

EEN NIEUWE SHOP?

Laat je nummer achter, dan bellen we je. Natuurlijk mag je ons ook bellen op 0103074125.